Yhteystiedot

Studiomme sijaitsee Helsingissä osoitteessa Radiokatu 105 A. Löydät meille helposti rautatieasemalta lähtevillä busseilla 6Y, 6T, 6H, 6G sekä 6Ö. Jää pois Radiokadun pysäkillä, joka sijaitsee vastapäätä studiotamme. Matka-aika bussilla kestää rautatieasemalta noin 5 minuuttia. Voit hypätä rautatieasemalla myös raitiovaunuun 9U, 9K, 9L, 9N tai 9M. Jää pois Radiokadun raiteen pysäkillä, joka sijaitsee vastapäätä studiotamme. Matka-aika raitiovaunulla rautatieasemalta kestää noin 10 minuuttia. Jos tulet omalla autolla, voit pysäköidä asiakaspaikoitusalueellemme, jossa vieraamme saavat pysäköidä vieraspaikoille kolmen tunnin ajaksi maksutta parkkikiekkkoa käyttäen. Sovithan tapaamisista etukäteen; studioillemme ei päästetä vierailijoita ilman kulkulupaa! Kulkulupa lähetetään sinulle postitse sen jälkeen, kun tapaamisesta tai haastattelusta on sovittu kanssasi tai kun olet ilmoittautunut jollekin järjestämistämme kursseista ja maksanut kurssimaksun kokonaisuudessaan. Kulkulupa tulee esittää sisäänkäynnin yhteydessä olevalle vartijalle.
Voit soittaa studiomme toimistoon maanantaista tiistaihin kello 8-17 välisenä aikana, keskiviikosta torstaihin kello 9-17 välisenä aikana, perjantaisin kello 9-16 välisenä aikana, lauantaisin kello 12-16 välisenä aikana sekä sunnuntaisin kello 13-15 välisenä aikana numeroon +358 4087656899 tai numeroon +358 98865780. Jos puhelinpalvelussamme on ruuhkaa, jätä viesti vastaajaan äänimerkin kuultuasi, niin asiakaspalvelumme palaa asiaan mahdollisimman pian! Voit lähettää toimistollemme myös sähköpostia osoiteella toimisto@tassili.fi . Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme, että soitat!
Jos kiinnostuit vuoden 2016 alkamassa olevista afrikkalaisen musiikin kursseista, voit ilmoittautua tai kysyä lisätietoja soittamalla numeroon +358 98765457 arkisin kello 8-16.

Omistajat

Suomen radio Tassilin omistavat algerialaistaustaiset Samir Tassili ja Mohamed Mouloud. Miehiä yhdistää yhteisen synnyinmaan lisäksi myös innostus rai-musiikkia kohtaan. Tästä innostuksesta nousi kaverusten yhteinen ajatus oman radioaseman perustamisesta ja niin syntyi Suomen radio Tassili! Radiokanavan tavoitteena on tuoda esiin miesten kotimaan, Algerian, perinnemusiikkia sekä osaltaan lievittää Suomessa asuvien algerialais- ja afrikkalaistaustaisten maahanmuuttajien koti-ikävää tutun ja koskettavan musiikin kautta.
Samir Tassiliin tavoitat puhelimitse maanantaista tiistaihin kello 8-16 välisenä aikana, keskiviikosta torstaihin kello 9-15 välisenä aikana, perjantaisin kello 9-10 välisenä aikana, lauantaisin kello 12-15 välisenä aikana sekä sunnuntaisin kello 13-15 välisenä aikana numerosta +358 4087656890. Voit myös lähettää Samirille sähköpostia osoitteella samir.tassili@tassili.fi . Samir osaa suomea, arabiaa, ranskaa ja englantia, joten voit lähettää hänelle sähköpostia näillä kielillä. Samir on asunut Suomessa jo yli 20 vuotta ja harrastanut raita yli 30 vuotta. Samir toimii Suomen radio Tassilin oppisopimuskoulutusvastaavana, joten otathan ensisijaisesti yhteyttä Samiriin suunnitellessasi oppisopimusvaihtoehtoa.

Suomen radio Tassilin toinen omistaja Mohamed Mouloud on asunut Suomessa 23 vuotta ja harrastanut omien sanojensa mukaan raita pikkupojasta lähtien. Mohamed on nyt 56-vuotias, joten harrastusvuosia on kerääntynyt runsaasti! Tavoitat Mohamedin puhelimitse maanantaista tiistaihin kello 8-16 välisenä aikana, keskiviikosta torstaihin kello 9-15 välisenä aikana, perjantaisin kello 9-10 välisenä aikana, lauantaisin kello 12-15 välisenä aikana sekä sunnuntaisin kello 13-15 välisenä aikana numerosta +358 4087656898. Voit myös lähettää Mohamedille sähköpostia osoitteella mohamed.mouloud@tassili.fi . Mohamed osaa suomea, arabiaa, ranskaa ja englantia, joten voit lähettää hänelle sähköpostia näillä kielillä.

Voit myös lähettää meille palautetta, joko ruusuja tai risuja sekä toivomuksia lähettämämme ohjelman suhteen. Voit myös lähettää meille muita parannusehdotuksia. Tavoitteenamme on kehittyä ja innovoida toimintaamme jatkuvasti. Toivomme, että radiokanavamme tarjonta vastaa mahdollisimman hyvin kuuntelijoidemme tarpeita!Odotamme yhteydenottoasi! Jos haluaisit esimerkiksi kuulla jotakin suosikkiartistiasi, muttemme ole jostakin syystä hänen kappaleitaan soittaneet, kerro tästä meille. Pyrimme korjaamaan tilanteen parhaamme mukaan, jos vain kyseinen artisti noudattaa radiokanavamme soittolistalinjausta ja jos vain suinkin saamme kyseisen artistin teoksia käsiimme.